martes, 15 de junio de 2010

IU e ICV los únicos que lo tienen claro con los recortes neoliberales.


Me alegra saber que IU e ICV lo tienen claro con la reforma, y parece que son los únicos, según La Vanguardia.

Por su parte, ICV e IU han enviado una carta al ministro de Trabajo para decirle que "no pasa nada" porque dialogue con la izquierda un cambio en la reforma laboral.

Así lo dijo el diputado de ICV, Joan Herrera, a la prensa en el Congreso, tras criticar que "ni el señor Corbacho ni Zapatero se hayan dignado a dirigirse a nosotros" para analizar la propuesta de reforma laboral que mañana aprobará el Consejo de Ministros.

Herrera insistió en que su partido junto con IU votará en contra de la convalidación del decreto ley prevista para el día 22 porque el Gobierno ha antepuesto la reforma laboral a otras reformas más urgentes, como la financiera, fiscal o la del sector energético.


Se ve que el resto de partidos van a por las clases medias, esos que según Rahola cobran 120.00 € al año, pero que de hecho son lo que luego vocean, ha blan, se les escucha y votan. ¿Y tú qué eres?

3 comentarios:

Cristian dijo...

Menteixen. A Espanya ja hi ha acomiadament lliure, el que no hi ha és acomiadaments gratuïts. I això és el que busquen i volen! Ara bé, que no pateixin que si prospera la reforma (que ho farà) ens hi acostarem molt. I haurem perdut una altra oportunitat per atacar dos mals endèmics d'aquest país: la temporalitat i la (pèssima)formació.

Per cert, la proposta d'ICV i IU quina és? Perquè si és tant brillant com el maquillatge de l'1% "als que més guanyen" ja podem plegar.

Señor G dijo...

Menteixen, qui? IU? suposo que dius els expertos, els columnistes habituals... suposo.
De IU tenen això http://www1.izquierda-unida.es/node/6987 SUS 100 PROPOSTES CONTRA LA CRISIS. De ICV ja no ho sé.
Però no podem oblidar que IU, ICV, els sindicats, els movimiments socials etc no fan i manan sino que han d'establir un "dialeg" o unes propostess als poders (governs, mandarins,...) i sobretot a la ciudadania. Això últim em preocupa, veig molta gent amb comentaris (no tú eh!) ... "raros" per no dir una altra cosa, i hem de tenir compte de com ho fem per fer crítica sense engreixar altres besties.

Cristian dijo...

Menteixen els qui diuen que a Espanya no hi ha acomiadament lliure.

M'agrada això de les 100 propostes a veure si tinc temps de fer-hi una ullada.

A mi cada dia hi ha més coses que em costen d'entendre... per exemple el burka.