lunes, 31 de mayo de 2010

Barcelona también se moviliza contra el asesinato de 19 activistas pro-Palestina.

Todos los medios van hablando de la asesinato de activistas por los derechos humanos en aguas internacionales perpretado por Israel. Tanto de su eco a nivel diplomatico y entre estados, como como el número de asesinados y heridos. A la espera de que crezca el clamor con entre tipo de actuaciones del estado de Israel como de sus aliados y de la reacciones de personajes como Pilar Rahola en sus columnas habituales, me sumo a la siguiente convocatoria en Barcelona:

Concentració, avui dillus 31 de maig a les 19h


/Comunicat unitari/
*contra l'atac d'Israel als vaixells amb ajuda humanitària a Gaza*
Front a l’atac per part de l’exèrcit israelià contra els membres de la flota d’ajut humanitari, en missió pacífica de resistència civil, que pretenia trencar el setge de Gaza, denunciem i condemnem les greus violacions del Dret internacional dels drets humans i del Dret internacional humanitari que, un cop més, ha comés i ha ordenat cometre el govern israelià.

Més enllà que l’abordatge s’hagi comès en aigües internacionals o dins de l’espai marí palestí, controlat per Israel, l’ús desproporcionat de la força armada contra la població civil, interna o internacional,
suposa una flagrant violació del Dret internacional.

Instem a que és produeixi un clar pronunciament de les autoritat polítiques internacionals, de l’Estat espanyol i de Catalunya contra aquest nou menyspreu de les autoritats israelianes cap al principi del respecte de la dignitat humana. Recordem que el silenci equival a complicitat. Esperem que els nostres polítics estiguin a l’alçada dels valors de la dignitat humana i condemnin aquesta situació que ha costat la vida i ha ocasionat un gran nombre de ferits a activistes internacionals i no es quedin en silenci com va passar durant l’Operació Plom Fos, en la que varen morir més de 1.300 palestins.

Concentració, avui dillus 31 de maig a les 19h

/Convoca: Plataforma Aturem la Guerra Comunitat Palestina de

Catalunya, Coordinadora d'entitats Amb Palestina al Cor/
Portaveus premsa, per més informació:
Comunitat Palestina de Catalunya. Alex Hinno 671869616
Campanya Amb Palestina al Cor. Martí Olivella 635 437 485
Plataforma Aturem la Guerra.Jose Luis Gordillo: 650957218

Enllaços d'interès:

Livestream
Blog de Manuel Tapial
WitnessGaza.com
The Free Gaza Movement
http://www.palestina.cat/
Comunicat portaveu Catherine Ashton

No hay comentarios: