jueves, 9 de mayo de 2013

Estació del Nord, el pipi-can més gran d'Europa.

Cada vespre si passo pel parc de l'estació del Nord, es poden veure un munt de gossos sense lligar. N'hi ha de petits, però també de grans. Es pot veure com la gent s'apropa amb el seu gos lligat al parc i just quan entra deslligar-lo i treure'li el morrió,  si el portés. Quan vas a un parc amb nens, o sense, es fa complicat estar tranquil.  O córrer, o simplement passejar.
05/02/2012 Parc de l'Estació del Nord de Barcelona
No només passa en aquest parc, algun ensurt s'ha portat el Senyoret G amb algun gos que de sobte apareix corrent en sentit contrari a la seva cursa. Un munt de gossos lliures als parcs i els pipi-cans buits. Ja dic que no només passa en aquest parc, però aquest té la característica d'estar just al costat de la Guardia Urbana, des de un pati poden veure tot això i no fan res. I el dia de la foto no era del dia amb més gossos i més grossos ¿Quines deuen ser les seves tasques de la GU?

11 comentarios:

Anónimo dijo...

La majoria de gossos que van deslligats en aquest parc estan ben educats; si utilitzem aquest espai obert és perquè estem cansats de que el pipi can no estigui net, perquè els indigents hi dormen i més d'un cop ens hem trobat des de ganivets, fins a verí.

Què hi ha de la gent que dorm al parc? De la gent que hi menja i deixa ampolles, papers...? Què hi ha de les PERSONES que DEFEQUEN??
Això no us fa fàstic??
Això de qui és tasca?

Señor G dijo...

Molte gracies per comentar. Amb una mica més de temps li responc, però per ara a veure que ens diuen https://twitter.com/Senyor_G/statuses/389425744947843072

Anónimo dijo...

He ido a este parque desde hace más de 5 años, jamás he tenido un problema, no entiendo porque a la gente le gusta quejarse tanto, parques por la zona hay miles, no entiendo porque los perros, que nunca han causado problemas, no pueden ir sueltos ni a su aire, con los dueños siempre pendientes.

Me gustaría que se diese un paseo por el pipican del parque, sucio, oscuro, con mendigos durmiendo, cacas humanas que los perros comen, debajo de un puente sin luz, yo ahí no voy ni de coña.

En fin, que gente que le gusta quejarse la hay a patadas, en vez de vivir y dejar vivir.

Unknown dijo...

a la foto que publica, hi surto jo(a mà esquerra amb una gossa dàlmata) i com veurà el meu gos és gran i està al meu costat i totalent controlat (el de la meva companya també es veu)Són gossos ben educats i comentar-li que cada setmana em gasto 1.20 € en els xinos comprant bossetes pels escrements. Si vol més informació ja sap qui sóc.

Anónimo dijo...

Por cierto, léase este documento.
http://www.aspb.cat/quefem/animalscia/passeig.htm

Tona de Armengol dijo...

No cal afegir res més sobre la quantitat de porqueria, per no dir una altre paraula més malsonan però força més explicita, que hi ha en aquest parc i que no la generen els nostres animals... Només vull afegir que la normativa de l'Ajuntament, permet dur els gossos deslligats sempre i quan responguin a les ordres dels seu amo i la distancia no sigui superior a X metres (crec que són entre 2 i 5 metres, però no n'estic segura), per tant ja podeu deixar còrrer la polèmica sobre si van lligats o no.
Per una altra banda, només els gossos de races considerades potencialment perilloses estan obligats a partir del sis mesos d'edat a anar lligats i amb morrió.
Ja només em queda afegir que, com deia ma mare "qui no te feina, el gat pentina". Crec que hi ha altres coses en aquest parc (i a la resta de Barcelona) molt més susceptibles de ser denunciades: indigents que mengen, dormen, caguen, orinen, escupen, roben, amenacen als valents que s'atreveixen a anar al pipi-can, prostitució, drogues, pic-nics que deixen tota la merda (i ara ho dic clar) escampada pel terra, rates grosses com a conills...., en fi i si ens posem tontos, també em podria queixar dels nens i nenes maleducats i cridaners que no tenen cap respecte per res. La meva gosa està més ben educada que moltes d'aquestes criatures.

Cristian dijo...

No tinc gossos però sí dues criatures precioses. M'ha tocat patir el comportament incívic d'amos de gossos, de p/mares de criatures, de solters, de casats i fins i tot d'algun divorciat. Altrament jo mateix alguna vegada m'he comportat incívicament. La qüestió no és l'annecdota sino allò que és repeteix dia sí, dia també. Com per exemple trobar-se motos sobre la vorera impedint el pas dels cotxets, trobar-se excrements de gossos pel carrer o veure com els parcs de la ciutat estan bruts i deixats de la mà de Déu.

...per cert això de pensar q els gossos estan millor educats que moltes criatures és de traca. Per bé i per mal les criatures són molt més espontanies, independents, inteligents, afectuoses i creatives que unes besties peludes de quatre potes que en general saben seure, donar la poteta i anar a buscar una piloteta. Això sí diuen que fan molta companyia. Jan Coloma!

Iridium dijo...

Comentari molt insultant cap a les persones que tenim un animal de companyia.
Sí, fan molta companyia. Peró SÍ són éssers vius que tenen NECESSITATS.
No malinterpreteu el comentari, simplement, defenso que un gos EDUCAT no té perquè deixar de fer el seu exercici diari per gent intolerant.
Hi ha molts parcs a Barcelona, si no voleu conviure amb els gossos (per un parc que es permet portar-los deslligats) creuant un parell de carrers teniu un altre.

Unknown dijo...

Insultant és que a companys s'els hi hagi denegat la participació en aquest foro perquè no agrada el que publiquen. Democràcia? llibertat d'expressió? ja!

beamorote dijo...

Yo a la mía la llevo con la correo pero ni los que corren ni las bicis se fijan y no la puedo llevar un poco larga ya que el otro día con la perra a 2 metros de mi una bici poco más y se nos lleva por delante a mi y a la perra ya que no vio que estaba con la correa... Casi que es más seguro llevarla suelta para no morir las dos de una ostia!

Y la zona para perros da pena... La mía sale por debajo y los grandes saltan... Pues vaya cercado más guay!

Señor G dijo...

Espero tener un poco de tiempo para poder ir respondiendo a tod@s desde la discrepancia en la mayoría de los casos. NO tengo gato que peinar pero ando demasiado ocupado. Gracias en cualquier caso.

Gemma, aquí creo no haber censurado a nadie, no sé si te refieres a https://www.facebook.com/Parcestaciodelnordgossos?filter=1 ? Si algo ha ido a Spam avísame y busco el comentario para rescatarlo.